20.09.2012 г., 10:07 ч.

Презареждане 

  Поезия
476 0 2

От тази тежест във гърдите

щом въздуха не ми достига,

какво да чакам аз от дните,

покой когато не намирам.

 

И в кръг въртя се денонощно

не вярвам, че това се случва,

надолу да потъвам мощно

в тъма безстонна и беззвучна.

 

А казват, от ума си патим,

от него и ще се оправя,

пейзажа в който се удавям,

го сменям с друг - от Кирибати.

 

Лежерна музика от кея.

Сънувам ли? Това не зная.

Но как ми идва да запея,

защото чувствам, че съм в рая.

 

Изпълват ме красиви мисли.

Макар и с антидепресанти

намирам във живота смисъл

и знам, че само Бог ме пази.

 

 

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??