19.04.2020 г., 7:55 ч.

При морето 

  Поезия » Пейзажна
256 0 0

 

При морето

 

Вълна подир вълната

в брега се разпилява:

усещам дъх на вятър,

на Вечност и Забрава...

 

А хоризонтът мами

на пътя с необята,

с очаквания странни

залъгва се душата...

 

... но толкова е мощна

тук синята магия-

залюшната, разкошна

и чудни тайни крие,

 

че винаги когато

аз идвам при Морето

превръщам се на вятър

и хуквам в ширинето

 

подмамен от последните

мечти, които помня...

... И сбъдват те Легендите

когато ги догоня!.. .                     

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??