20.10.2006 г., 13:19 ч.

При теб с лъчи от обич идвам 

  Поезия
764 0 13
Премръзнаха ръцете ми.
От студ са целите треперещи...
в усмивка устните ми са разцъфнали,
а думите извиращи са тъй горещи.
Със тях да стопля твоите ръце,
аз идвам във  денят ти със лъчите
на обичта си...
Целувам двете ти ръце, дарили нежност
на сивият ми ден със многоцветност.
И стоплям дланите ти  със дъха си,
душата ти обгръщам с любовта си.
При теб с лъчи от обич идвам,
да стопля твоят ден...
докосвам нежно, топло те прегръщам,
оставам в твоите мисли...
 






 



© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??