7.04.2024 г., 9:29 ч.

При теб съм в Любовта 

  Поезия » Любовна, Еротична
150 0 5
 

Мечтая за кожата ти бяла,
за милващите ме ръце,
за скритото под топлото одеяло,
за устните от кадифе -
За тебе, мила, в кратката раздяла...

Да, само дни са, кратко време уж,
но без тебе часовете не минават -
Бушуват чувствата ми на Обичащ мъж,
как точно, преживелите го знаят,
а отвън вали отново дъжд...

И унася ме гласът му нейде там
в миг, във който лудо се целуваме,
в миг, във който с теб съм, а не сам,
и един към друг в страстта пътуваме -
Да, при теб съм Любовта си да ти дам!...

 

11.12.2022.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??