10.08.2008 г., 22:54 ч.

При всеки залез (Хайку) 

  Поезия » Източни форми
1179 0 16

Ето ги двамата.
Светлина се ражда там.
При всеки залез.

 

 

© Нежното Ласо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??