18.06.2007 г., 21:45 ч.

Приеми ме такава 

  Поезия
915 0 16
Ако ме искаш, приеми ме такава:
непокорна като пълноводна река,
непреклонна като пареща лава,
необуздана, като вятър в степта.

Безпределна като дивата пустош,
нестандартна, без аналог,
малко странна, но не и изкуствена,
независима, но твоя до гроб.

Ако ме искаш, не моли за промяна.
Ще пристъпя към твоя свят тихо,
на вратата за миг ще остана,
ако мислиш, че можеш - пусни ме.

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??