25.07.2008 г., 10:05 ч.

Приеми настъпващия ден 

  Поезия » Друга
642 0 3

Приеми настъпващия ден,

остави зад себе си предишния.

Забрави за погледа студен,

да го мислиш вече е излишно.

 

Когато нещо скъпо си отива,

бъди ти силен и не се предавай.

Открий за себе си надеждата красива,

тъга да те обземе не оставяй.

 

Ще бъде трудно, вярно е, така е,

но слънцето огрява ни отново.

Не спирай, продължавай да мечтаеш,

за бъдещето направи основа.

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??