9.09.2017 г., 10:11 ч.

Приказен сън 

  Поезия » Любовна
428 0 2

         Приказен сън

 

Сънувах те! Бе цялата във бяло,

така красива, толкова добра!

Лицето ти в усмивка разцъфтяло

и нежна като утринна роса!

 

Понечих устните ти да целуна

така желани, нежни като цвят!

Дали и утре пак ще те сънувам?

Безкрайно с теб щастлив съм и богат!

 

Ти си само сън. Една надежда,

една далечна, приказна мечта.

Една любов изпълнена с копнежи.

Желание, изплувало в нощта!

 

1987г-

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??