24.08.2018 г., 14:58 ч.

Приказка 

  Поезия » Любовна
411 0 0

Някой би казал,че съм много романтична
някой би помилсил че съм книга екзотична
но аз съм само жена симпатична
много добра и много обична.

 

За човека до мен бих убила
за любовта моя,всички бих погубила
за да си щастлив,любими,луната бих свалила
за да си със мене ти и с Боговете бих се сбила.

 

С думи трудно ще се изразя
с рими ще опитам и с малко проза
повярвай,това което казвам не е поза
някои го наричат любовна диагноза.

 

Грешката е вярна "обичам те" ще кажа
трудно се изрича,но мога да докажа
на целия свят искам да покажа
и за нашите мечти да разкажа.

 

Ще започна със това:

"Имало едно време,някога една
много влюбена жена
влюбена в принц от приказка."

 

Приказката била чудна,хубава,
а девойката все по-влюбена
трудна се оказала сега
любовта им ненагледна.

 

Но успели някак си тогава
двамата младежи във забрава
бурно се обичали до сетен час
и никой не издавал нито глас.

 

Всяка приказка е с край щастлив
за този който  е недосетлив
аз обичам принца мой
крал е той за мен и голям герой

© Александрина Балчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??