15.04.2009 г., 23:57 ч.

Приказка 

  Поезия » Любовна
888 0 0

Красавицата - красива,

звярът - звяр,

и в двамата молитва

за любовен дар.

Красавицата - сива,

звярът (вече уморен да бъде звяр) - умира.

Но и в двамата попива

един любовен цяр,

от двамата измива

на страданието прахa стар.

И двамата настига ги,

любовта - ги намира,

изцеря,

събира,

закриля.

И наново дава сила -

"Красавицата - красива,

звярът - звяр..."

© Делян Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??