15.05.2013 г., 11:11 ч.

Приказка 

  Поезия » Любовна
564 0 0

Животът е суров,

но аз те любя!

И няма на света

да те загубя,

щом всеки час

и всеки ден

живееш

като приказка

във мен.

Животът е суров,

но те обичам!

И  думите си

в светлина обличам.

Ще бъдеш ли достоен -

туй не знам?

Не всяка обич

си изгражда храм!

 

© Снежана Терзиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??