Животът е суров,
но аз те любя!
И няма на света
да те загубя,
щом всеки час
и всеки ден
живееш
като приказка
във мен.
Животът е суров,
но те обичам!
И думите си
в светлина обличам.
Ще бъдеш ли достоен -
туй не знам?
Не всяка обич
си изгражда храм!
© Снежана Терзиева All rights reserved.