28.12.2010 г., 22:49 ч.

Приказка една! 

  Поезия » Бели стихове
721 0 1

Преди бяхме двама непознати

срещнали се на пътното платно

с колата свирнали си и тогава

намигнали си и потънали в мрака

разделили се...

 

После видяли се пак случайно

на пътя отново срещнали се

подсвирнали си един към друг

и това навик станало им и

за друг път

 

Сега оначе сме двама гушнати

в леглото - съпрузи млади

и неуверени в съдбата си

и мислим как ли ще продължи

кратката история уви

 

Но ето край на тази история една

тези двама непознати заживели

и се взели и вечно щастие

ги заследило и се надявали

това завинаги да продължи

 

Пожелавам тази съдба

всички млади двойки

нека да последва

и да няма неразбирателства

за да има щастие на земята

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??