26.11.2019 г., 15:55 ч.

Приказка на петък 13-ти 

  Поезия » Любовна
414 0 0

Той се усмихва много красиво,
а в очите му приказно синьо.
Той е море от любов в моя живот.
Моята приказка цветна със него започва.

Принца ще кажат не идва без кон,
било то бял или  рицарски, черен.
В днешно време конете са кът,
а принцове можем да кажем,че няма.

Но дори и без кон и одежди,
само със поглед, с усмивка,
плени ме той със своята нежност,
и поисках аз това да бъде нашата вечност!

И врекохме се във вярност пред бог,
на петък 13-ти , както избрах!
И пред семействата си обещахме,
любовта в сърцата  вечно да грее!

И после кажете ми вие,
че на петък 13-ти не върви на човека.
Имам късмет аз тогава ще кажа,
щом с любовта си мога да го покажа!   


с любов на Христо

© Кристина Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??