22.10.2020 г., 11:50 ч.

Приказка за лека нощ 

  Поезия » Любовна
399 2 6

Заспивай веднага,
че може   да кажа
някоя дума, инак красива,
но толкова рано не бива !...
Понеже след нея
понякога много боли 😲

 

Перото немирно
не иска да слуша -
препусна по белия лист.
Изписа прилежно,
но някак тревожно:
"Обичам"... и после замря.

 

А в мене остана -
както след кораб,
отплавал във морската шир -
не от пяна следа, а искра,
че има надежда,
че има любов.

 

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??