16.06.2007 г., 0:20 ч.

приказка за любовта 

  Поезия
715 0 9
 

Ще ти разкажа приказка за любовта,

голямата любов между мъж и жена,

които се срещнали съвсем случайно

и любовният пламък се запалил тайно.


Самотна била тя и плачела горещо,

самотен бил и той - там някъде, отсреща.

Във празничната нощ, от Бога съжалени,

се срещнали случайно - в живота уморени.


Тя била Пепеляшка, а той пък - принцът звезден.

Тя била пренебрегвана, а той пък непотребен.

Съдбата си да променят на всичко са решени,

животът си да прередят, макар и уморени.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??