4.08.2010 г., 13:02 ч.

Приказка за това... 

  Поезия » Любовна
602 0 14


Приказка за това...

 

Как думите  -

от лудост обсебени,

разпиляхме по вятъра...

 

Как мислите -

чисти сълзи,

не посмяхме да изречем...

 

Как времето

притихна в нас -

от страха ни...

 

Напъни ялови

да си мислим,

че можем  да родим

нещо повече

от любов...

 

Бургас, март 2010


 

www.spiritofburgas.web244.com

 

 

 

 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??