21.07.2019 г., 18:21 ч.

Приказни предчувствия 

  Поезия » Философска
437 0 0

Приказни предчувствия

 

Далеч от грижи и покруси,

сред цветни звуци и гори,

обдишвам паметни минути

и жива жар по мен вали .....

 

Небето реши леко с гребен

косите ми - запалени звезди

и в този миг до край вълшебен

морето се разлива, и блести.

 

Минутата е с трепет извисена

надмогнала коварства и лъжи,

и цялата ми същност отразена

е в новите надежди, и мечти!!!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??