Животът е измислена приказка,
пълен с дворци и каляски,
и тайни, скрити в свитъци,
и също безчет Пепеляшки.
Аладин отдавна е заспал,
сгушен до Ясмин като дете,
а Вълкът е вързан във чувал,
да не може бабата да изяде.
В двореца черен и трънлив
принцеса предстои да се събуди,
вече там от сто години спи -
целувка магията ще разбули.
И нима възможно е Ловеца
малката Снежанка да убие!?
Ахх... джуджетата къде са,
в своята къщурка да я скрият.
А Мечо Пух, със Тигъра и Йори,
се впускат в ново забавление -
да измислят шарени декори
за горските си представления.
И така в истории безкрайни
животът ми набързо отминава.
Любовта си скъпи мой, признай ми,
и нека приказката продължава!
© Алекс Маринова Всички права запазени
Имаш хубави финали, не само в този текст.