5 abr 2012, 23:34

Приказно 

  Poesía » Para niños
590 0 1

Животът е измислена приказка,

пълен с дворци и каляски,

и тайни, скрити в свитъци,

и също безчет Пепеляшки.

 

Аладин отдавна е заспал, 

сгушен до Ясмин като дете,

а Вълкът е вързан във чувал,

да не може бабата да изяде.

 

В двореца черен и трънлив

принцеса предстои да се събуди,

вече там от сто години спи - 

целувка магията ще разбули.

 

И нима възможно е Ловеца

малката Снежанка да убие!?

Ахх... джуджетата къде са,

в своята къщурка да я скрият.

 

А Мечо Пух, със Тигъра и Йори,

се впускат в ново забавление - 

да измислят шарени декори

за горските си представления.

 

И така в истории безкрайни

животът ми набързо отминава.

Любовта си скъпи мой, признай ми,

и нека приказката продължава!

© Алекс Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??