31.07.2009 г., 17:10 ч.

Приключението на Сливашки 

  Поезия » Хумористична
492 0 9

Приключението на Сливашки



Байкури Сливашки

обича юнашки

жена си и двете съседки,

а в службата своя

лек флирт е заформил

с колежките – млади кокетки.


Вечер във фитнеса

Сливашки заглежда

оформени спортни тела,

а после на дансинга,

в бара квартален,

готов е за секси дела.


Награбва там първата

сгодна мадама,

целува я, пуска език,

но после усеща

че има измама -

тишината раздира се с вик...


Оказа се дамата

малко фалшива –

било е това травестит...

днеска Байкури

е с поглед в земята –

изглежда различен и свит.

 



С пожелание за весел и слънчев уикенд!

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??