Приключението на Сливашки
Байкури Сливашки
обича юнашки
жена си и двете съседки,
а в службата своя
лек флирт е заформил
с колежките – млади кокетки.
Вечер във фитнеса
Сливашки заглежда
оформени спортни тела,
а после на дансинга,
в бара квартален,
готов е за секси дела.
Награбва там първата
сгодна мадама,
целува я, пуска език,
но после усеща
че има измама -
тишината раздира се с вик...
Оказа се дамата
малко фалшива –
било е това травестит...
днеска Байкури
е с поглед в земята –
изглежда различен и свит.
С пожелание за весел и слънчев уикенд!
© Валентин Добрев Все права защищены