15.04.2017 г., 8:41 ч.

Приликите в разликите 

  Поезия » Философска, Свободен стих
730 1 0

 

Без заклинания назоваваме магията,

с любов винаги стъпките ѝ изразяваме.

И сезоните, животите от нея се прераждат.

Правейки дори тъгата и носталгията красиви...

 

Може би в своите виждам твоите хоризонти.

Едни и същи изгреви и залези.

И може би мечтаем за същите равнини и планини.

Мисля, че знам коя съм, и кой си ти?

 

А всъщност просто и двамата сме осветени

от небето, в един собствен, но и общ свят.

Понякога, когато почувстваме близък някого

и видим цветовете му, с цветове ще се изпълни света ни...

 

 

 

© Светла Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??