21.11.2007 г., 18:06 ч.

Приливът е ням свидетел 

  Поезия » Любовна
686 0 17
Приливът е ням свидетел
на вълшебните слова,
на копнежа чист и светъл,
слял горещите тела.

Още спомня си съдбата
полета на две души,
врекли се във обич свята
и във сбъднати мечти...

И съзвездията гъсти
ще възпяват Любовта,
засияла като слънце
в перлената синева...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??