Nov 21, 2007, 6:06 PM

Приливът е ням свидетел 

  Poetry » Love
688 0 17
Приливът е ням свидетел
на вълшебните слова,
на копнежа чист и светъл,
слял горещите тела.

Още спомня си съдбата
полета на две души,
врекли се във обич свята
и във сбъднати мечти...

И съзвездията гъсти
ще възпяват Любовта,
засияла като слънце
в перлената синева...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??