3.03.2023 г., 20:17 ч.

Примирение 

  Поезия
187 0 0

Хуля сърцето си, защото не те забравя.

Ръцете си хуля, заради желанието им да те докосват.

Обвинявам ума си, че там стоят,

спомените за гласа и усмивката ти омагьосващи.

 

Отричам те и те гоня от дните си,

Бягам от теб и все се страхувам,

защото властваш над мен,

и мечтите ми събуждаш.

 

Ядосвам ти се, че в съня ми надничаш.

Гневя се, че в мислите ми остана,

а всъщност знам,

че съдбата ми и моят смисъл са в това

неистово да те обичам.

© П.В.

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??