9.09.2018 г., 16:22 ч.

Принцесата събу̀ди се. 

  Поезия » Любовна, Еротична, Хумористична
752 5 5

Принцесата събуди се.

От сън. 

Но не с целувката от Принца. 

Той, всъщност - безразличен пън, 

на нея друг така и се прииска. 

Под роклята ѝ бури и пожари. 

Отдавна там са портите заключени, 

а Принца се напива, дето сва̀ри. 

И дреме му на ключа в този случай. 

Принцесата погледна през прозореца. 

Отсреща, гол до кръст е градинаря. 

На цветето ѝ, неполиван корена, 

а задния и двор, неразоран е... 

Там, някъде зад ъгъла, в конюшната, 

Принцесата остана по корона. 

Гърдите и от страсти се полюшваха. 

Прислугата заслужи си го, трона. 

Така, че скъпи Принцове, мислете! 

Принцесите съвсем не са девици! 

Обичайте и здраво ги любете! 

И цял живот ще имате Кралици!... 

 

Danny Diester

07.07.2018

Toronto, Ontario, Ca.

 

 

Ч

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??