19.10.2013 г., 16:53 ч.

Принцесите също плачат 

  Поезия » Друга
849 0 29

Всеки си има своята приказка

с ангели, принцове, феи,

търся си някоя хубава, истинска,

в която Доброто се смее.

 

Питам, разпитам за мъничка роля,

само да бъде щастлива,

казват ми - всички за нея се молят,

трябва да сте търпелива.

 

В кастинг за щастие дните минават,

ухажват Съдбата вампири,

дяволът роли щастливи раздава,

ангели тъжен блус свирят.

 

Няма да чакам, светът се смалява

и бавно потъва във здрача,

пускам по спешност безплатна обява:

Принцесите също плачат.

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??