11.03.2009 г., 8:36 ч.

Принцът и розата 

  Поезия » Любовна
675 0 8

"Мислех те за по-силна от мен,
а ти си само мит"
     Из телефонен разговор

Преструвам се на слаба
и безгрижно си пея.
Научих те за мене
да мислиш и копнееш.
В сърцето ти разпръсвам
магия и аромати.
С червеното си езиче
разпалвам луди страсти.
Обичам те, мой принце.
Това е тъй прекрасно!
Но бълваш ли отрова,
бодлите са мой щит.
Да кашлям и треперя,
добре го туй умея.
С целувки ме заливаш -
нали съм твоя цвят.
Прозрачен си и ясен -
тъга безмерна криеш.
А вън е дивна пролет!
И от любов боли.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??