24.09.2008 г., 12:09 ч.

Припомни си... 

  Поезия » Друга
455 0 0

Припомни си...

Припомни си как посрещахме изгрева,

припомни си как открихме мечтите,

припомни си как рисувахме изгледи,

как чертаехме с приказки дните.

 

Припомни си как докосвахме тъмното,

как се вглеждахме в далечината,

припомни си как оглеждахме дъното,

в огледалото, там, на душата.

 

Припомни си как открихме реалното,

в дълбините, едни, на сърцето,

как отпивахме от идеалното,

наблюдавайки сутрин морето...

 

 

16.11.2007 г.

© Ангелина Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??