Припомни си...
Припомни си как посрещахме изгрева,
припомни си как открихме мечтите,
припомни си как рисувахме изгледи,
как чертаехме с приказки дните.
Припомни си как докосвахме тъмното,
как се вглеждахме в далечината,
припомни си как оглеждахме дъното,
в огледалото, там, на душата.
Припомни си как открихме реалното,
в дълбините, едни, на сърцето,
как отпивахме от идеалното,
наблюдавайки сутрин морето...
16.11.2007 г.
© Ангелина Кънчева All rights reserved.