13.06.2008 г., 8:50 ч.

Присмехулник 

  Поезия » Любовна
732 0 20
       Присмехулник

Присмехулник си - колко обичаш
да се вмъкваш във мойто сърце!...
Присмехулно и бавно събличаш
от душата ми свойто лице!...

Ти се вмъкна във мислите мои
и не тръгна си вече от мен!...
Питат ме всичките: "Кой е?" -
Нощите мои той прави на ден!...

Присмехулник си - колко обичаш
да се криеш - ту тук си, ту там...
От сърцето ми вече надничаш
и как ще излезеш - не знам!...

Присмехулница станах и аз!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??