22.06.2007 г., 18:36 ч.

Присмиват се 

  Поезия
597 0 1
  Жестока съм, но искам да сьм мила,
  на хората да мога да прощавам,
  когато с наглост във очите се присмиват
  на този, който най-малко заслужава. 
 
  А те присмиват се, защото не разбират,
  със смях разкриват, че са тесногръди,
  че за тях красивото е външно само,
  пък стиха е просто празни думи 

  и прекланят се, но никога пред Господ,
  та те далече са от него твърде много,
  щом душите биха си продали, ако
  има кой да им ги купи с материалност.

© Ивето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??