16.10.2010 г., 23:13 ч.

Приспивна 

  Поезия » За деца
586 2 2

             Приспивна

       на сина ми Огнян

 

Спи, детенце сладко, мило,

в пухеното си легло.

Нека Сънчо да те води

в приказките на нощта.

 

Мама много те обича,

с песен нежна те приспива.

Със любов те тя люлее,

чудна песничка ти пее.

 

Нека твоят сън да бъде

най-прекрасен на света.

Нека утрото те свари

със усмивка на уста.

 

Мама много те обича,

ти си нейният живот.

Нека твоят смях се чува,

от зори, та чак до мрак.

 

Мое слънчице любимо,

мое злато, мой живот.

Ти със щастие дари ме,

твой е моят цял живот.

© Пепа Райчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??