7.03.2019 г., 8:34 ч.

Пристан 

  Поезия » Любовна
303 0 0

Боли ме, че те няма,

ранено сърце тъгува

за жена хубава, пряма -

за тебе то жадува.

 

Рози, красота, лъчи -

туй си ти, мой блян.

Чудна музика звучи

от спасителния пристан мечтан.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??