Пристигай, зови ме, вземи ме
Аз знам, че на моето рамо
някой ръката си слага
тогава, когато гневлива
думата не ми приляга.
Единствено Ти ме възпираш
със свойта безгласна въздишка.
Над мене с любов доминираш,
дяволът щом ме притиска.
Пристигай, зови ме, вземи ме,
учи ме на Своето Слово!
Единствено в Твоето име
светът се възражда отново.
© Стойна Димова Всички права запазени
Нека бъдете радостни през празничните Великденски дни!
Бог да бъде с вас!