29.08.2007 г., 20:14 ч.

Пристрастен 

  Поезия
1186 0 29

Любих те!
Вече от мен си белязан -
от устните ми, от двете ръце,
дъхът ми в кожата ти се е врязъл,
а погледът ми - в твойто сърце!


Ноктите ми са издълбали
на гърба ти поне сто пътеки,
по която и от тях да хвана,
все ще съм там - в сърцето ти!


И с целувки, от страст натежали,
в тебе сладка магия съм вляла,
по мен от жажда да премаляваш
и на глътки да ме изпиваш цялата!


От уханието на косите си
в теб неусетно съм впръскала
и да искаш, и да не искаш -
от аромата ми няма изтръскване!


С мекотата на кожата си завих те -
през нощта да не ти е студено,
само няколко часа и няма отвикване -
към мен вече си пристрастен!

© Боряна Събева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??