22.10.2017 г., 20:08 ч.

Пристрастяване 

  Поезия
435 3 19

Човек може да се пристрасти към какво ли не.

Към цигари, алкохол, към опиати...

А на мене, за целта, Господ съпруг ми изпрати!

Движим се из къщи като частици антиматерия,

но ако го няма, изпадам в истерия!

Кой можеше да предположи,

че основите на хармонията

Бог върху нас ще положи!

 

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??