19.03.2008 г., 11:16 ч.

Пристъпвам в теб 

  Поезия
958 0 12

Пристъпвам тихо, като пред олтар,

във мисълта ти с всяко зазоряване,

в душата ти се приютявам

след хиляди подминати пристанища.

Познах се само в твоите очи,

във чуждите танцувах маскарадно,

сега понасям, че боли,

но няма да допусна да забравим...

Пристъпвам бавно, като пред олтар,

и белите си сънища ти нося,

и себе си като олтарен дар -

пристъпвам, палеща и боса...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??