16.07.2008 г., 6:38 ч.

Присъда 

  Поезия
613 0 1

Жестока бе последната им дума

Осъдиха на кладата жената...

Не стигнаха молбите като сума –

стовариха на клетата вината...


Линчуваха я, все едно престъпна...

бе тази влюбена душа

остана вечно недостъпна

другата, отсрещната страна...


Изгориха я, а тя не бе виновна...

Не искаше да го обича, да гори..

Но огънят на кладата злокобна

любовта с тялото й изгори...

 

© Мирена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много ми хареса
    усетих го
    поздрави!!!
Предложения
: ??:??