18.10.2008 г., 10:31 ч.

Присъда 

  Поезия » Любовна
475 0 3

Осъдена съм днес да те обичам,

сега и завинаги да бъда твоето момиче!

Палачът ми сияе в червено-празнично облечен,

зове се "Истинска любов",

секирата е "Търпеливото очакване",

а естакадата е "Страдащата болка"!

Още само миг и присъдата ще е изпълнена!

Най-сладката присъда - да те обичам и във Вечността!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??