Oct 18, 2008, 10:31 AM

Присъда 

  Poetry » Love
486 0 3

Осъдена съм днес да те обичам,

сега и завинаги да бъда твоето момиче!

Палачът ми сияе в червено-празнично облечен,

зове се "Истинска любов",

секирата е "Търпеливото очакване",

а естакадата е "Страдащата болка"!

Още само миг и присъдата ще е изпълнена!

Най-сладката присъда - да те обичам и във Вечността!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??