11.02.2009 г., 2:08 ч.

Присъда от поет 

  Поезия » Любовна
597 0 4

 

Посветено... 

 

 

Опитвах се да те заместя...

С какво ли не... и сам разбираш - не успях.

И причината ми бе известна

не се покрива любовта... ни с време, ни със прах.

 

Опитвах се да те сънувам...

Но бях аз пуста... липсваща... и някак чужда...

Не можех в сън да се сбогувам,

когато знаех, че още някому съм нужна...

 

Опитвах се... ала без теб...

А ти ми трябваш... съдник.. и венец от тръни.

Присъда, щом изрича я поет

на криле от обич, моята Голгота, ще разпъне...

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??