16.04.2013 г., 10:26 ч.

Привечер 

  Поезия » Любовна
517 0 2

                                            

 

                                             ***

                               Привечер. Ухае на бадеми...

                               и на сняг.

                               Носи вятърът цветченца тебе,

                               пак и пак, и пак…

 

 

                                                        15.04.2013 г.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??