Привидността е толкова коварно нещо
мами и лъже всички наред,
но е тъй "красива" в своята измама,
носеща маската на щастливото лице,
че никой и не предполага,
какво се крие в дълбините на това сърце.
Лесно е да "не виждаш" нищо.
Удобно е да се правиш, че всичко е наред...,
докато не осъзнаеш, че шоуто, което си играл е взело всичко от Теб.
Оглеждаш се наоколо - Нищо...
Поглеждаш назад - Лъжа...
Нищо няма...
Остава още по-голяма празнина.
© Бояна Петрова Всички права запазени