12.12.2007 г., 15:29 ч.

Привикнах 

  Поезия » Любовна
693 0 13

Привикнах

да ме милваш с очите си,

да пия бистра, от извор, вода.

Привикнах

да съм част от живота ти,

да ходиш по мойта следа.

Привикнах

и с безсънните нощи,

когато най-много те няма.

Привикнах

да говориш за нея,

колко велика е съпруга и мама.

Привикнах,

да се промъквам в дома ти,

като престъпник и просяк

за глътка измама.

Привикнах и още, и още.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??