30.11.2005 г., 17:38 ч.

ПРИВЛИЧАНЕ 

  Поезия
1027 0 1
ИМА МНОГО ТОПЛИНА У ТЕБ
И ЗАТОВА МЕ ПРИВЛИЧАШ.
ИМА МНОГО НЕЖНОСТ В КРОТКИЯ ТИ ПОГЛЕД
И ЗАТОВА МЕ КАРАШ ДА ИЗТРЪПВАМ.
ДАВАМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ,
САМО И САМО ДА СЕ УСМИХНЕШ.
РАЗДАВАМ ЧУВСТВА, УСМИВКИ И РАЗУМ,
ЗА ДА БЪДЕШ ПО-ЧЕСТО ДО МЕНЕ.
А ТИ НЕПРЕКЪСНАТО ЛЪЖЕШ,
ДАЖЕ И СЕБЕ СИ ЛЪЖЕШ,
НО МОЖЕ БИ АЗ ЗАТОВА ТЕ
ОБИЧАМ.

© МАРИЯ АНДОНОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??