19.05.2010 г., 19:09 ч.

Приятел 

  Поезия » Друга
564 0 3

Приятел

 

С приятел до теб се по-лесно живее, мечтае.

И слава на Бога, че имам такъв.

 

Когато тъга ме обгърне, той се явява

като лъч светлина в тъмнината.

Ръката ми хваща и ме отвежда

във рая на светлия ден. 

 

Душата ми тъжна запява

във сладък и нежен рефрен.

С усмивка започва денят ми,

когато той е до мен.

По чашка кафе да изпием

за вечния ден.

 

 

 

© Дани Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??