3.06.2009 г., 0:26 ч.

Приятел с утрото 

  Поезия
428 0 0

Печат от шарен сън.

Пред прага на деня

простирам своя свян.

 

Bълните от копнеж

се удрят във скалите

на пясъчен брътвеж.

 

Говоря с небосклона.

А изгревът мълчи.

Събужда моя поглед

небето от сълзи.

 

Рисувам влюбен кръг

по тялото на вятъра

и търся своя бряг.

 

А утрото кълне

съдбата на самотния -

подава ми ръце.

 

2.06.2009г.

 

 

© Ангелина Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??