31.05.2011 г., 16:00 ч.

Приятели 

  Поезия » Друга
575 1 0

Как съдбата преди 

с теб ни 

раздели...

и сега отново ни

събра.


Приятели сме

с теб добри

и това

живи ни държи!!!

© Даниела Савева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??